Over ons

Wij blijven onszelf uitdagen om persoonlijke groei te bevorderen.

Neem contact op

Wie zijn wij

Wij zijn het team van Meten is Weten, aangenaam! Onze ambitie is om in de komende jaren een uitgebreide applicatie te bouwen waarmee we het werken aan functioneren binnen kleine en middelgrote organisaties heel eenvoudig maken. Meten is Weten is in 2013 gelanceerd met een sterke focus op gebruiksvriendelijkheid. Wij verzorgen de applicatie nu voor vele organisaties en duizenden gebruikers. De enthousiaste feedback van klanten is onze grootste drijfveer.

Onze motivatie

Persoonlijke groei is een MUST in onze hele samenleving, niet alleen op scholen. Wij leren met en van elkaar ons hele leven lang. Deze gedachte heeft geleid tot de nieuwste versie van Meten is Weten. Hierin is het mogelijk om tal van reflectieve processen te meten en in beeld te brengen. Denk daarbij aan: voorkomen van uitval op de werkvloer, begeleiden van het functioneren van stagiaires, begeleiding van het functioneren van werknemers, ontwikkeling van persoonlijke competenties, 360 graden feedback, begeleidingsprocessen bij zorginstanties, enquêtes welzijn op de werkvloer, enquêtes functioneren management etc. Doordat je zelf welke lijst dan ook kunt aanleveren, verdeeld in zelf gekozen domeinen is alles aan te passen aan welke organisatie dan ook.

Ons streven

Zowel binnen ons team als met klanten werken we er hard aan om de dingen simpel te houden.

Je kunt bijvoorbeeld onze applicatie een maand uitproberen en altijd opzeggen. We bouwen de applicatie voor veel klanten, zodat we de prijs laag kunnen houden. We zorgen dat het aantal features overzichtelijk blijft en maken gebruik van simpele uitleg door middel van infographics en filmpjes, zodat gebruikers geen speciale training nodig hebben en direct aan de slag kunnen.

In 2017 zullen wij de nieuwe update van onze applicatie lanceren. Deze nieuwste update bevat meer functionaliteiten en is nóg gebruiksvriendelijker!

Ons team

Rénée Pierrot
Rénée PierrotProject manager
Renee Pierrot, M.ed in de orthopedagogiek, zorgcoördi- nator, project manager Meten is Weten. Reflecteren om inzicht te verkrijgen is een enorme belangrijke basisvaardigheid voor persoonlijke groei. Hierdoor ontstaat eigenaarschap en verantwoordelijkheid. Rénée heeft zich met deze wetenschap haar hele leven beziggehouden en er vervolgens haar beroep van gemaakt. Vanuit haar functie als orthopedagoog heeft zij dit instrument bedacht met als doel het proces van reflectie in beeld te kunnen brengen.
Clay van Oijen
Clay van OijenAlgemeen manager / Ontwikkelaar
Creatief en analytisch. Met zijn grote know-how van grafisch ontwerp tot webdesign tackelt Clay ieder vraagstuk. Hij begrijpt heel goed de drijfveren van de klant en vertaalt dit op een originele en heldere manier. Inlevingsvermogen en no-nonsense, dat brengt hij naar de werkvloer. Nog belangrijker: hij houdt van een goed gesprek.
Roel Walraven
Roel WalravenProgrammeur
Roel ontwikkelt en implementeert nieuwe en vooruitstrevende PHP-toepassingen en software voor websites en CMS-systemen. Hij houdt zich bezig met het onderhouden, testen en verbeteren van bestaande PHP-toepassingen. Vertalen van wensen van de klant naar PHP toepassingen en PHP-software. Ook treedt hij op als probleemoplosser. Buiten deze werkzaamheden is Roel analytisch, resultaatgericht en kritisch in zijn werk.
Eline Golembiewski
Eline GolembiewskiGrafisch vormgever
Eline werkt als grafisch vormgever aan het uiterlijk en de uitstraling van alle communicatiemiddelen rondom Meten is Weten. Eline creëert meerwaarde door
stijlvolle, heldere en persoonlijke vormgeving.

Onze klanten uit het onderwijs

Bekijk alle klanten